social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μήνυμα Σταμέλου στον Βύζαντα Μεγάρων - «Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Μήνυμα Σταμέλου στον Βύζαντα Μεγάρων - «Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Σε μία μεταβατική περίοδο για τον Βύζαντα Μεγάρων, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αρχοντάκη και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Λευτέρης Σταμέλος έστειλε το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση ενόψει και του ντέρμπι με την Κόρινθο.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι η ιστορική ομάδα θα παλέψει για τη σωτηρία της μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Στη δήλωσή του στο Soccerlive ο γενικός αρχηγός των κιτρινόμαυρων αναφέρει:

«Για την ιστορία και τον κόσμο του...

Για την ιστορία και τον κόσμο του, που μας στήριξε όταν αποφασίσαμε να γίνουμε 'αρνητές της διάλυσης' όπως κάποιοι είχαν εντέχνως προγραμματίσει, ο Βύζας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στα 34 παιχνίδια αυτής της χρονιάς στη Γ' Εθνική... Δεν απολογούμαστε σε κανέναν, ούτε θα το κάνουμε ποτέ, αλλά μόνο σ' αυτόν τον κόσμο που είναι κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια. Και μας στεναχωρεί που δεν προλάβαμε να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο για την ομάδα στον χρόνο που μας αναλογούσε. Ο Γιώργος Αρχοντάκης δέθηκε συναισθηματικά σ' αυτή την προσπάθεια χωρίς να υπολογίσει το τίμημα. Έγινε ένας από εμάς, το ίδιο θα 'ναι και ο νέος προπονητής που θα έρθει, ένας από εμάς... Την Κυριακή καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε άλλη μία ιστορική ομάδα με διαφορετικούς στόχους. Από εδώ και πέρα θα παίξει ρόλο η ψυχή και η ομάδα έχει δείξει ότι στα 'μεγάλα' παιχνίδια μεταμορφώνεται. Θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική! Καλούμε τον κόσμο των Μεγάρων να σταθεί δίπλα στους παίκτες έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35