social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε με Λέκκα από την Ελλοπία ο Ηλυσιακός (0-1)

Πέρασε με Λέκκα από την Ελλοπία ο Ηλυσιακός (0-1)

Ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Λέκκα στο 30ο λεπτό, με το οποίο η μπάλα κατέληξε στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, αποδείχθηκε αρκετό προκειμένου ο Ηλυσιακός να περάσει νικηφόρα από την Ελλοπία.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη επικράτησε με 1-0 απέναντι στον Ελλοπιακό για την 9η αγωνιστική, επιστρέφοντας έτσι στα «τρίποντα» μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και ρεφάροντας την απώλεια των βαθμών από το «στραβοπάτημα» με τον Ερμή Ζωνιανών.

Η αναμέτρηση έγινε κάτω από ισχυρούς ανέμους, γεγονός που δυσκόλεψε αισθητά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και, μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με πρωταγωνιστή τον Λέκκα ο οποίος σούταρε άουτ από καλή θέση.

Διαιτητές: Κεφίλης, Θεοδωρόπουλος-Οικονόμου (Κορίνθου)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Κυπραίος, Χατζηαντωνίου (70' Βοκέτσου), Καλαμπόκας, Τσέλλος, Ικπινόμπα (60' Βιέννας), Ρεσβάνης (80' Λάμπρου), Σαντζάκου (80' Γεωργίου), Μεγάλος, Ριζάι, Χασάι

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός (85' Βρυώνης), Χαρίτος, Κράσι (75' Μακρίδης), Μαρίνου (65' Γιαννόπουλος), Λέκκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35