social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικηφόρο ντεμπούτο ο Μπαδήμας στη Μαρκό, 3-2 στο Κρανίδι την ΑΕ Ερμιονίδας

Νικηφόρο ντεμπούτο ο Μπαδήμας στη Μαρκό, 3-2 στο Κρανίδι την ΑΕ Ερμιονίδας

Με τον ιδανικό τρόπο εξελίχθηκε το ντεμπούτο του Νίκου Μπαδήμα στην τεχνική ηγεσία της Μαρκό.

Για τη 10η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Μαρκόπουλου πέρασε νικηφόρα από το Κρανίδι, όπου επικράτησε με 3-2 της τοπικής ΑΕ Ερμιονίδας, «ξελασπώνοντας» μετά από πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι πράσινοι είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς, σκοράροντας τρεις φορές πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο! Στο 4' ο Σάμιος άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από ασίστ του Ευθυμίου (0-1), δύο λεπτά μετά (6') ο Σάμιος αξιοποίησε σέντρα του Λαζαρίδη και με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, ενώ στο 14' ο Σάμιος «χτύπησε» πάλι και με πλασέ πέτυχε το 0-3. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ουσιωδώς στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο 60' ο Τριμπόνιας βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στη σέντρα που επιχείρησε ο Αρσενίδης και από κοντά μείωσε σε 1-3, ενώ στο 72' ο Κορακιανίτης με διαγώνιο σουτ έβαλε για τα καλά την «Ένωση» στο ματς. Ωστόσο, η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους την ίδια ώρα να χάνουν ευκαιρίες για να διευρύνουν την επικράτησή τους.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Ιωαννίδης-Σηφάκης (Πειραιώς)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Θαρλίς, Τριμπόνιας, Πορφυρόπουλος (46' Φυτόπουλος (88' Λαλόρ)), Κάλα (46' Κορακιανίτης), Αρσενίδης, Κουζής (46' Κουζής), Ψύχας (88' Ζεκιράι), Τάσιος.
ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσέλας, Γκίνι, Μαρκοπουλιώτης, Λαζαρίδης (74' Μωραϊτάκης), Αλεξίου, Φρέρης (40' λ.τρ. Χριστόπουλος), Παυλίδης (74' Σταμάτης), Καλλέργης, Γιαννιτσάνης (60' Μεγαρίτης), Ευθυμίου (46' Πιέτρης), Σάμιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35