social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωστήρας: Ευχαριστίες σε Απόλλωνα, δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Μπέγκο

Φωστήρας: Ευχαριστίες σε Απόλλωνα, δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Μπέγκο

Σε ανακοίνωση με διττό περιεχόμενο προέβη η διοίκηση του Φωστήρα, αναφορικά με τη χθεσινή (5/11) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης (0-0).

Οι κιτρινόμαυροι ευχαριστούν την «ελαφρά ταξιαρχία» για τη φιλοξενία της και, ακολούθως, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία και συμπεριφορά του Μπέγκου. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΠΟ Φωστήρα ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή και τα μέλη της ομάδας μας, στην αναμέτρηση της 9ης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η διοίκηση μας θα ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα, αρνητική εντύπωση μας προκαλεί η συμπεριφορά του διαιτητή της αναμέτρησης Μπέγκου Ανδρέα από το σύνδεσμο της Αργολίδας. Με την εν γένει στάση του φρόντισε να πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελε προκαλώντας εκνευρισμό σε όλους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε διαιτητή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου αγώνα και λυπούμαστε γι αυτό. Θα πρέπει η ΚΕΔ να λάβει σοβαρά υπόψιν της ότι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής χρίζει καλύτερης μεταχείρισης όσον αφορά τα θέματα της διαιτησίας και να μην ορίζει ανθρώπους ακατάλληλους να διευθύνουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Υ.Γ. Κατανοούμε την ανεπάρκεια των διαιτητών -που κατά τα άλλα θέλουν να κάνουν καριέρα- αλλά τουλάχιστον ας σημειώνουν τα σωστά σκορ στα φύλλα αγώνα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35