social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια νίκη η Μαρκό στο Αίγιο, 1-0 τον Παναιγιάλειο!

Τεράστια νίκη η Μαρκό στο Αίγιο, 1-0 τον Παναιγιάλειο!

Την τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πέτυχε η Μαρκό και αυτή ήταν μάλλον η σπουδαιότερη από όλες!

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αβύθου, όπου επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου για την 28η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, κάνοντας «άλμα» προς την παραμονή στην Κατηγορία. Από την άλλη, βλέπουν τον κίνδυνο να πλησιάζει στον Παναιγιάλειο, στις τάξεις του οποίου έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Το γκολ της επικράτησης για τους πράσινους σημειώθηκε στο 58ο λεπτό, όταν ο Παυλίδης σέντραρε και ο Γιαννιτσάνης με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές όμως δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν. Μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, αρχικά σε μαρκάρισμα στον Τσίπρα και ακολούθως για τράβηγμα στον Τακίδη.

Στο 89ο λεπτό ο Τσίπρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Τσούκα για οφσάιντ, με την ομάδα του Παναιγιάλειου να διαμαρτύρεται εντόνως για αυτή την απόφαση. Μάλιστα, μόλις κόπασε η ένταση αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Λιάτος για «βίαιη συμπεριφορά».

Διαιτητές: Δρούζας (Αργολίδας), Τσούκας (Αρκαδίας)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Τακίδης, Κίτος, Λουκάς (78' Θεοφανόπουλος), Μαυρόπουλος, Πίσπας (68' Κοτσόκολος), Τρέσα (59' Λιάτος), Τσίπρας, Βασίλτσης

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Κιούσης, Ριτσoτάκης, Μαρκοπουλιώτης, Καλέργης (75' Ευθυμίου), Αλεξίου, Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Πίκουλας (86' Μωραΐτάκης), Παυλίδης, Λαζαρίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35