social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Περαμαϊκός: «Ακόμα μια κακή διαιτησία»

Περαμαϊκός: «Ακόμα μια κακή διαιτησία»

 Από το ΔΣ του Περαμαϊκού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου του εως τώρα κι αγωνιζόμενος ξανά μακριά από την φυσική του έδρα, ο Περαμαϊκός ήταν σοβαρός κι ανταγωνιστικός, όμως τελικά μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Αλμυρό Γαζίου. Το τελικό 1-1 απέναντι στην άηττητη εως τώρα ομάδα από την Κρήτη δεν δυσαρεστεί σαφώς, αλλά και δεν ικανοποιεί τον Βασίλη Σπάθα και τους παίκτες του, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 50' με τον Κοντάκο και μπορούσαν να "κλειδώσουν" τη νίκη με τις ευκαιρίες που είχαν, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 75' και τελικά έμειναν με την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ οτι για δέυτερο συνεχόμενο παιχνίδι , ο Περαμαϊκός αντιμετώπισε μια κακή κι εχθρική διαιτησία. Μετά τον Μισαηλίδη στον αγώνα με την Επισκοπή, ήρθε ο Αρβανίτης να "ντουμπλάρει" το κακό. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μην τριτώσει.
Η σύνθεση της ομάδας μας: Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Κομνέλιους, Βέσι, Γκίνο, Καραγιαννίδης, Λάππας (75′ Τσίνα), Κοντάκος (77′ Αράπι), Ποσίνκοβιτς, Μαχμουτάι (87′ Μπατζέλης)
Στα θετικά οτι έληξε η τιμωρία της έδρας της ομάδας μας και από το επομενο εντός, επιστρέφουμε στην φυσική μας έδρα. Φωτογραφία από την είσοδο των ομάδων: Παναγιώτης Μαθιός».

Σχετικά άρθρα

Κωνσταντινίδης: Μπορούσαμε ακόμη καλύτερα

Με ανατροπή ο Αίας Σαλαμίνας 2-1 το εξαιρετικό Νέο Ικόνιο

Στρατής: Κοιτάμε να βρούμε τις βασικές αρχές στο παιχνίδι μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35