social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Με ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Έβγαλε... γούστα για ακόμη μία φορά στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλυσιακός και έφτασε σε άλλη μία νίκη, ανταμείβοντας εκ νέου τους φιλάθλους του.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη, σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, επικράτησε με 2-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά, σε ένα παιχνίδι του οποίου το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 10ο λεπτό ο Μαρίνου αξιοποίησε γύρισμα του Κασσιανού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπονατάκη για το 1-0, ενώ στο 18' ο Λέκκας δέχθηκε τη διαγώνια πάσα του Τσέργα και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 30' ο Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κράσι νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στην εκτέλεσή του. Μετά από ένα άκρως δημιουργικό πρώτο ημίχρονο για τους κιτρινόμαυρους, υπήρξαν κάποιες ακόμη φάσεις για περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος, με αποκορύφωμα τη φάση του 65' όπου ο Λέκκας σούταρε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας.

Διαιτητές: Κορωνιάς, Κουλοχέρης-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Χριστόπουλος (80' Σαρρηασλάνογλου), Παρασκευόπουλος, Σουβατζόγλου, Κάρδαρης, Τσέργας (70' Γιαννόπουλος), Κασσιανός (80' Σεμερτζάκης), Χαρίτος, Κράσι (70' Καλός), Μαρίνου (75' Βρυώνης), Λέκκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Μπονατάκης, Τσάκωνας (46' Κοζάκης), Μύρκος, Γεωργίου, Στεφανής, Κωτσερίδης (35' λ.τρ. Παπασταύρος), Χοτζάι (76' Καφτηράνης), Ρηγόπουλος (20' Σπανός), Ζορμπάς (20' Αποστόλου), Μουκίδης, Κακούσιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35