social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» στη Μύκονο ο Πανελευσινιακός (2-3)

Μεγάλο «διπλό» στη Μύκονο ο Πανελευσινιακός (2-3)

Σε μία έδρα όπου λίγες ομάδες καταφέρνουν να σταθούν «όρθιες», ο Πανελευσινιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη και πραγματοποίησε... άλμα στη βαθμολογία του 3ου ομίλου.

Σε παιχνίδι που εκκρεμούσε για να ολοκληρωθεί η 11η αγωνιστική, η ομάδα του Μ. Σεροπιάν επικράτησε με 3-2 της ΑΕ Μυκόνου στο δημοτικό στάδιο Κόρφου, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ερέρα και Μακρίδη που σημείωσαν πανέμορφα γκολ. Μόλις στο 10ο λεπτό ο αριστεροπόδαρος άσος ολοκλήρωσε θαυμάσια προσωπικά προσπάθεια και με πλασέ σημείωσε το 0-1, για να έρθει η ισοφάριση στο 43' από κεφαλιά του Παπαδόπουλου (1-1). Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε πάλι στους «σταχυοφόρους», οι οποίοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα με δύο υπέροχα τέρματα. Στο 48' ο Ερέρα εξαπέλυσε «κεραυνό»από τα τριάντα μέτρα και έστειλε την μπάλια στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντούνη για το 1-2, με τον Μακρίδη να πετυχαίνει έξοχο γκολ με χτύπημα φάουλ στο 75' για το 1-3. Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες, ήταν απλώς να μειώσουν για το τελικό 2-3 στο 81' με κοντινό πλασέ του Ζγκούρι.

Διαιτητές: Πατεράκης, Κατελανάκης-Βλατάκης (Αθηνών)

ΑΕ ΜYKONOY (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κέμπε (74' Ντουνσάι), Αρκούδας, Πούλος, Τράκας, Ζγκούρι, Μουρίκι (64' Κατσούλης), Πάγια (70' Γιαννόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος, Οικονομόπουλος, Χατζηλάμπρος, Μπρούνο (83' Μηλιώτης), Τσιάβος, Κουκοβίνης, Μακρίδης (90' Σάνη), Χερέρα (93' Καψής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35