social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» με Επισκοπή ο Φωστήρας (1-1)

«Σκόνταψε» με Επισκοπή ο Φωστήρας (1-1)

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ως γηπεδούχος ο Φωστήρας και έχασε την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» μερικά «σκαλοπάτια» στην κατάταξη του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Κ. Ψυρρόπουλου υποδέχθηκε στο γήπεδο Μοσχάτου την Επισκοπή, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 για τη 14η αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Ρεθυμνιώτες που στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και πρόσθεσαν έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή τους.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 36ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Καλάγια (1-0), με τον Κεφαλά να ισοφαρίζει στο 42' με κεφαλιά (1-1). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ταύρου έψαξε το γκολ της νίκης, είχε ένα δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι του Τσιμπόκα στο 75', ενώ στις καθυστερήσεις ο Τόλιος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα άουτ με προσπάθεια από πολύ κοντά!

Διαιτητές: Κατσίνης (Ανατ. Αττικής), Τσιδώνης (Σάμου)-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Γαϊτάνης, Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Λαμπρίδης (67' Αλέξης (90' λ.τρ. Λιμήτσιος)), Γάγγος, Στεφάνοβιτς, Τσιμπόκας, Καλάγια, Οικονομίκος (80' Νικολάου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Ψαρράς, Μίχος, Δημητρακούδης, Κίτος, Κεφαλάς, Κοναγκάγια (65' Μεργέμογλου), Λίμα, Δωματάς, Τζωρτζινάκης (75' Σουρνάκης), Μουτζούρης, Κάμερον (55' Μέτα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35