social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναχωρεί για τη Νέα Σμύρνη η Επισκοπή

Αναχωρεί για τη Νέα Σμύρνη η Επισκοπή

Στη Νέα Σμύρνη θα βρεθεί η αποστολή της Επισκοπής αύριο Τετάρτη στις 20/12 (15.00) προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Πανιώνιο.


Η ομάδα του Ρεθύμνου που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΟ Ατσαλένιου με 2-1 την περασμένη Κυριακή (17/12) προσπάθησε να κάνει μια συντήρηση δυνάμεων προκειμένου να μη χαθεί χρόνος από την προετοιμασία ενός τόσο απαιτητικού αγώνα.

Η ομάδα που αναχωρεί σήμερα (Τρίτη, 19/12) για το λιμάνι του Πειραιά  δεν θα έχει τον Γιώργο Γιαγκιόζη που κάνει θεραπείες στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού καθώς και δίχως τον Σταύρο Κίτο που χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με τον ΠΟΑ. Ο Κίτος έκανε μαγνητική τομογραφία τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται την Πέμπτη.

Στην Αθήνα πάντως ταξιδεύει ο Άγγελος Μουτζούρης που επέστρεψε εκτίοντας την ποινή τιμωρίας του καθώς και οι: Ψαρράς, Αποστολάκης, Χάιδος, Κοναγκάγια, Μέτα, Λέκα, Δωματάς, Λίμα, Τζωρτζινάκης, Μίχος, Πάτας, Μεργέμογλου, Τραϊτοράκης, Κεφαλάς, Αποστολάκης, Δημητρακούδης, Σουρνάκης και Κάμερον.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35