social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και Σπανό ο ΠΑΟ Βάρδας!

Και Σπανό ο ΠΑΟ Βάρδας!

Άλλη μία προσθήκη γνωστοποίησε ο ΠΑΟ Βάρδας, την τρίτη συνεχόμενη πριν καν αρχίσει η χειμερινή περίοδος των μεταγραφών, με τη διοίκησή του να καθιστά σαφές πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με τα πράσινα θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Ανδρέας Σπανός, με θητεία στο παρελθόν και σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Η ενημέρωση του Παμβουπρασιακού για τον 31χρονο ακραίο επιθετικό αναφέρει: «Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Ανδρέα Σπανού. Ο 31χρονος Αχαιός δεξιοπόδαρος εξτρέμ (έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου 1992) έπαιξε κατά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον Εθνικό Πατρών, ενώ πέρυσι ήταν στον Παναιγιάλειο, στον οποίο συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Αχαΐας και στην άνοδο της ομάδας του Αιγίου στην Γ΄ Εθνική (32 συμμετοχές-8 γκολ). Έχει αγωνιστεί επίσης στην Α.Ε. Αιγείρας-Ακράτας, την Δόξα Παραλίας, την Αναγέννηση Πατρών, τον Εθνικό Σαγεΐκων στη Γ' Εθνική, τον Ατρόμητο Πατρών και τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Ανδρέα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, να έχεις υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας. Ο ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ευχαριστεί το φιλικό σωματείο του Εθνικού Πατρών και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35