social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Φωστήρα και Αλμυρό (1-1)

Μοιρασιά για Φωστήρα και Αλμυρό (1-1)

Το φινάλε της -εξ αναβολής- αναμέτρησης στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» βρήκε εν τέλει τον Φωστήρα και τον Αλμυρό να προσθέτουν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στις τάξεις των γηπεδούχων, ωστόσο, υπήρχε κατήφεια, όχι για το αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης με την Αγία Παρασκευή. Οι κιτρινόμαυροι είδαν έξι βαθμούς να αφαιρούνται από τους υπολογισμούς τους, έχοντας χάσει παράλληλα την ευκαιρία να προσθέσουν άλλους δύο στο ενεργητικό τους. Από την άλλη, οι Κρητικοί είχαν σχεδόν αψεγάδιαστη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο τέλος μάλλον φεύγουν ικανοποιημένοι, με δεδομένο ότι απέφυγαν την ήττα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη «επίσκεψή» τους στα καρέ του Χανιωτάκη. Ήταν το 9ο λεπτό όταν σε μπαλιά που έγινε στην «καρδιά» της άμυνας, ο Μηλιώτης κατέβασε ωραία την μπάλα και με γυριστό σουτ «εκτέλεσε» από κοντά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0. Έκτοτε και μέχρι την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος, μπαίνοντας αναρίθμητες φορές στην αντίπαλη περιοχή και χάνοντας μερικές σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, είχαν και μία περίπτωση στο 32' όπου ο Ρέγιες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Φωστήρας ισορρόπησε το παιχνίδι, καταφέρνοντας να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τον αντίπαλο. Παρ' όλα αυτά, ο Αλμυρός βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση, χάρη σε κοντινό πλασέ του Κέρη στο 79ο λεπτό (1-1).

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες προέβησαν σε πιο άμεσες ενέργειες για την επίτευξη του νικητήριου γκολ, με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν μοναδική ευκαιρία στο 89' να πάρουν τη νίκη, όταν ο Μουκίδης από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Χανιωτάκη σούταρε πάνω από τα δοκάρια!

Διαιτητές: Λαθύρης (Πειραιά), Μαυρομάτης-Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Μηλιώτης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Στεφάνοβιτς, Μουκίδης (91' Κουτσούμπας), Κατσάρας (66' Νικολάου), Δώδας (91' Λιμήτσιος), Τσιμπόκας (55' λ.τρ. Καραμπάγιας), Κόκας

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ρέγιες (86' Νικολακάκης), Κοιλιάρας, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζακόμι (69' Τουργαΐδης), Κοντογιάννης, Κουτάντος, Κέρη (91' Πακιουφάκης), Σουρνάκης (69' Καστελλιανάκης).

 


Σχετικά άρθρα

Ιερόθεος: Τη Δεύτερα ανακοινώνεται η νέα διοίκηση-Χωρίς Ρούσσο το νέο Δ.Σ., Ξεκαθαρίζει για Σταυριαν

Βελιτζέλος: Χάσαμε παρότι ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι (vid)

Κορνελάτος: Σε κάθε ματς παίζουμε σα να είναι το τελευταίο της χρονιάς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35