social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο -4 η Ρόδος, 3-1 την Εράνη Φιλιατρών

Στο -4 η Ρόδος, 3-1 την Εράνη Φιλιατρών

Συνάντησε δυσκολίες απέναντι στη βεκλτιωμένη Εράνη Φιλιατρών η Ρόδος, στο τέλος όμως κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη και, συγχρόνως, να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή του 3ου ομίλου στους τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα του Ν. Κουρμπανά επικράτησε με 3-1 σε ένα ματς που άφησε με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία τους φιλοξενούμενους.

Οι νησιώτες πήραν «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό από προσπάθεια του Ζούνη μετά από σέντρα του Νικολόπουλου (1-0), ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα (13') οι Μεσσήνιοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Μπινιώρης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση από τα σώματα αμυνομένων και κατέληξε στην εστία του Μανουσάκη για το 1-1. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Εράνη «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα τις ευκαιρίες για την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος οι Ροδίτες βρέθηκαν πάλι μπροστά στο σκορ στο 54' με ένα πέναλτι που υποδείχθηκε σε μονομαχία του Μπινιώρη με τον Λαθύρη και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαρμπαρούσης για το 2-1. Στο 75' ο χαρισματικός φορ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με προβολή μετά από πάσα το Τρόκα για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Καρακελές-Αντωνόπουλος (Πειραιώς)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Πατσιαβούρας, Νικολόπουλος, Καψάλης, Γωνιωτάκης, Λάσκαρης, Ζαχαρός (79' Γκολφινόπουλος), Τρόκα (88' Ξεπαπαδάκης), Λαθύρης (63' Ζανάκης), Ζούνης (88' Μπουρνέλης), Μπαρμπαρούσης

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης (79' Λακριντής), Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (69' Σινάνι), Γκεβόρι (60' Φλαριώτης), Πουλιανός, Καραμπέτσος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35