social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάνει έδαφος ο Παναργειακός, βαθμό η ΑΕΡ Αφάντου (0-0)

Χάνει έδαφος ο Παναργειακός, βαθμό η ΑΕΡ Αφάντου (0-0)

Δεν αξιοποίησε ο Παναργειακός την ευκαιρία που παρουσιάστηκε για να πλησιάσει την Κόρινθο, με την «γκέλα» της στη Βάρδα και, μοιραία, παρέμεινε σε απόσταση έξι βαθμών από την κορυφή.

Στο ΔΑΚ Άργους η ομάδα του Γ. Βαζάκα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από την ΑΕΡ Αφάντου, από την τεχνική ηγεσία της οποίας αποχώρησε ο Δημήτρης Χρυσόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17' με την προβολή του Ηλιόπουλου που έφυγε άουτ, ενώ στο 32' οι νησιώτες «άγγιξαν» το γκολ, όταν σε κεφαλιά του Γκέτσι από σέντρα του Κουτσιανικούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός είχε την υπεροχή, δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει ουσιαστικά, παρά μόνο με στατικές φάσεις και μακρινά σουτ. Από την άλλη, η ΑΕΡΑ ήταν επικίνδυνη στις αντεπίθεσεις χάνοντας ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Στοΐνοβιτς και Φερεντίνο σε δύο περιπτώσεις.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Καραμπέτσος-Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης (75' Κατσής), Τσούτσης, Τσιράκης (75' Πρίκας), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (87' Γάσπαρης), Χριστόπουλος (65' Ελευθεριάδης)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Σταματούλλας, Λεσάι, Παναγιωτόπουλος, Κορλός, Στοΐνοβιτς, Αντωνίου (86' Κιοσέογλου), Ζέλεφ, Φερεντίνος (80' Βόικος), Γκέτσι, Κουτσιανικούλης (86' Χατζησάββας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35