social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην εκπνοή από τη βούλα ο Απόλλων Σμύρνης, 1-0 τον Περαμαϊκό!

Στην εκπνοή από τη βούλα ο Απόλλων Σμύρνης, 1-0 τον Περαμαϊκό!

Πολύτιμα «τριποντα» στη συγκομιδή του και έντονες συγκινήσεις στους φίλους του προσθέτει ο φετινός Απόλλων Σμύρνης, εν μέσω της συγκλονιστικής προσπάθειάς του να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Γ' Εθνική!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ακατάλληλο για... καρδιοπαθείς στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», η «ελαφρά ταξιαρχία» πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 απέναντι στον Περαμαϊκό, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραγκούνη στο 96ο λεπτό! Έτσι, η ομάδα του Ρ. Γκόμεζ βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή της σωτηρίας για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος! Από την άλλη, με πολλά παράπονα έμειναν από τη διαιτησία οι άνθρωποι του Περαμαϊκού, τα οποία μάλιστα διατυπώθηκαν και σε ανακοίνωση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους και καταγράφηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Φιλιμέγκας έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Βίλιμ, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να κοντρολάρει και, έτσι, ο Καλούδης πρόλαβε να μαζέψει την μπάλα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Θεολόγης απέκρουσε στην κλειστή του γωνία το σουτ του Λιάκου, ενώ στο 36' ο Παπαχρονόπουλος βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ του Περαμαϊκού, ο οποίος μπλόκαρε το σουτ του αντιπάλου του.

Στο 61' ο Θεολόγης φώναξε πάλι «παρών» σε τετ α τετ με τον Παπαχρονόπουλο, ενώ στο 77' η μπάλα έφυγε άουτ από την προβολή του Παπαχρονόπουλου στη σέντρα του Πριόνα. Η λύτρωση για τους κυανόλευκους ήρθε στο 95ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Σπήλιος έδειξε την άσπρη βούλα, μετά από συνεννόηση και με τον δεύτερο βοηθό Θεοδωρόπουλο, για τράβηγμα του Παπαχρονόπουλου από παίκτη του Περαμαϊκού. Ο Καραγκούνης ανέλαβε την ευθύνη και με εύστοχο χτήπημα στο 96' νίκησε τον... ανίκητο έως τότε Θεολόγη για το 1-0!

apollon-goal-me-peramaiko.jpg


Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κλεπετσάνης-Θεοδωρόπουλος (Κορίνθου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ρόναλντ Γκόμεζ): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης (81' Λαμάι), Μίχος, Πατίλας (71' Χριστόπουλος), Σάλλα, Μελιόπουλος, Χαϊκάλης (78' Σπαρτιάτης), Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Στεφανής, Κοντογιαννάτος, Βέσι, Παπαθανασίου, Λάππας (71' Μαχμουτάι), Καραγιαννίδης (63' Παπαδάκης), Κουφουδάκης (84' Κόκα), Φιλιμέγκας (84' Χωματιανός), Κοντακός, Βίλιμ.

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35