social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανατ. Αττικής (0-0)

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Ανατ. Αττικής (0-0)

Η κόντρα της Θύελλας Ραφήνας με τον Αστέρα Βάρης για την 21η αγωνιστικη στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν την ελαφρά υπεροχή και κάποιες καλύτερες στιγμές για γκολ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έβγαλαν πιο «καθαρές» φάσεις για να προηγηθούν τις οποίες δεν αξιοποίησαν, ενώ στο δεύτερο επιχείρησαν να «χτυπήσουν» από στατικές φάσεις. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο απειλητικοί στο δεύτερο μέρος, όμως μετά την αποβολή του Καλέλα στο 70ο λεπτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους να διεκδικήσουν παραπάνω πράγματα από το ματς. Να σημειωθεί ότι και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκούμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88'.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αραβίδης-Σταύρογλου (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος (30' Αγγελης), Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης (80' Σουλτανίδης), Μαρτίνος, Σάνι (61' Κωτσάκης), Γκούμας, Χίσο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Ντουνιας (64' Ντούνης), Ντιαγνέ, Μπελαβράκης (88' Μπάκας), Χριστίνης (64' Καλέλα), Ψυχογιός, Βασιλειάδης (88' Γκιούρα), Μάγγος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35