social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάντα στο... κόλπο κι ο Παναργειακός (4-0 τον Ιάλυσο)

Πάντα στο... κόλπο κι ο Παναργειακός (4-0 τον Ιάλυσο)

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Παναργειακός και διατηρεί τη δική του υποψηφιότητα για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Μία εβδομάδα μετά το «διπλό» στη Βάρη, η ομάδα του Γ. Βαζάκα υπέταξε με το εμφατικό 4-0 τον Ιάλυσο και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ροκάι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πρίκα (1-0), ενώ στο 43' ο τελευταίος με εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0. Στο 59' ο Τσάνι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ουάλισον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 87' ο Τσιώλης με πλασέ σε ασίστ του Κάτση διαμόρφωσε το τελικό και... θριαμβευτικό 4-0!

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Καρακελές-Σηφάκης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης (74' Σάαντο), Ροκάι, Μαρίνης (69' Καρυπίδης), Ουάλισον, Ηλιόπουλος (66' Τσιώλης), Ελευθεριάδης (66' Κάτσης), Πρίκας, Τσιράκης (57' Τσάνι)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Δωματάς, Εμπουμπά (66' Πελαρδής), Βλαχάβας (72' Κοντός), Ραπάι, Χατζηνικόλας (81' Βασιλείου), Κάμπα (66' Κατσούκης), Πατσίλης, Χατζησάββας (66' Τζουανάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35