social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε -πάλι- αποστάσεις στην κορυφή η Κόρινθος

Πήρε -πάλι- αποστάσεις στην κορυφή η Κόρινθος

Σε απόσταση ασφαλείας βρίσκεται πάλι η Κόρινθος στην κορυφή του 3ου ομίλου, αφού παράλληλα με την απώλεια βαθμών που υπέστη η Θύελλα Ραφήνας, εκείνη είχε νικηφόρο αποτέλεσμα στη δική της υποχρέωση.

Συγκεκριμένα, για την 21η αγωνιστική η ομάδα του Α. Μπαρμπολούτσι επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της ΑΕΡ Αφάντου, που παρουσιάστηκε αδύναμη στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει.

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό με αυτογκόλ του Νόνη από σέντρα του Γκίκα (1-0), για να αναλάβει ακολούθως δράση ο κορυφαίος της συνάντησης Γκουντρουμπής. Αρχικά πέτυχε το 2-0 στο 35' με κεφαλιά από σέντρα του Γκίκα και στο 51' πάσαρε στον Καλούση για το 3-0 του τελευταίου με κοντινό πλασέ. Τρία λεπτά μετά (54') ο Δερμιτζάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους Κορίνθιους.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Ντόβολης (Εύβοιας)-Βασιλείου (Βοιωτίας)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Καλούσης (60' Πατελάκης), Αργυρόπουλος, Χαλάτσης (60' Κουιμελής), Γκουντρουμπής, Γκίκας, Παπουλής (70' Χατζής), Δερμιτζάκης (65' Παπανικολάου), Μερκούρης, Νικολάου, Ροχάνο (60' Ζαχαράκης)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Κορλός (88' Χατζηκυριαζής), Σταματούλας (75' Βόικος), Παναγιωτόπουλος, Νόνης, Σουλάι, Αντωνίου, Φερεντίνος (55' Σπαχίου), Γκέτσι, Κιοσέογλου (46' Λεσάι), Λαθούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35