social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε κι απ' το Χαϊδάρι ο Ηλυσιακός (1-2)

Πέρασε κι απ' το Χαϊδάρι ο Ηλυσιακός (1-2)

Με μεστή εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα ο Ηλυσιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Η ομάδα του Α. Μαντζούνη επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και πλησίασε στους έξι βαθμούς τον δεύτερο Εθνικό. Από την άλλη, η απόδοση της ομάδας του Γ. Σιλεβίστα κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με το καλό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στο φετινό Πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 30ο λεπτό χάρη σε ένα προσωπικό γκολ τουτ Λέκκα, ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα και με πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 55' ο Κασσιανός έβγαλε μπαλιά στον χώρο και ο Καλός με διαγώνιο πλασέ διαμόρφωσε το 0-2. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι κυανέρυθροι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-2 στο 94' με κεφαλιά του Αργυρίου έπειτα από όμορφη σέντρα του Αρβανιτάκη (1-2).

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Παπαδόπουλος-Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Ρόπας (60' Δάρρας), Ζίζηλας, Αννιτσάκης (60' Ερρίκος), Τσιούλος, Ματτέα (85' Αρβανιτάκης), Μουκίδης, Βακράκος (75' Γκρέμπι), Μπουτσικάρης (46' Αποστολόπουλος), Αργυρίου

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βρυώνης, Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός (80' Νικολόπουλος), Χαρίτος, Καλός (85' Σαρρηασλάνογλου), Μακρίδης, Λέκκας (65' Καραγιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35