social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συγγνώμη από ΑΟΑΝ προς τους φιλάθλους του «για την ταλαιπωρία»

Συγγνώμη από ΑΟΑΝ προς τους φιλάθλους του «για την ταλαιπωρία»

Σε δημοσίευση στη σελίδα της ομάδας στο φέισμπουκ προχώρησε ο ΑΟΑΝ, μέσω της οποίας ενημερώνει πως οι δύο επόμενοι εντός έδρας αγώνες θα δοθούν στο γήπεδο των Μαλίων.

Μάλιστα, για τη σχετική ταλαιπωρία της χιλιομετρικής μετακίνησης την οποία θα υποστούν, απευθύνεται «συγγνώμη» προς τους φιλάθλους της ομάδας. Αναλυτικά:

«Στην πιο κομβική στιγμή του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να στερηθεί τη φυσική της έδρα για τα επόμενα δύο παιχνίδια που θα αγωνιστεί ως γηπεδούχος.

Προκειμένου να γίνει η απαραίτητη συντήρηση στον χλοοτάπητα του σταδίου του Αγίου Νικολάου και ο αγωνιστικός χώρος να επανέλθει στην απαιτούμενη κατάσταση, θα μετακομίσουμε στο γήπεδο των Μαλίων, φιλοξενούμενοι της τοπικής ομάδας του ΠΑΝΟΜ τους ανθρώπους του οποίου ευχαριστούμε.

Για την αναστάτωση αυτή οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την ταλαιπωρία που θα αναγκαστούν να μετακινηθούν μακριά από τον Άγιο Νικόλαο και ιδιαίτερα στους κατόχους των διαρκείας.

Παρ' όλα αυτά ευελπιστούμε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο η μικρή χιλιομετρική απόσταση και θα βρεθούν όπως κάθε φορά κοντά στην ομάδα και δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, ώστε όλοι μαζί να πάρουμε δύο πάρα πολύ σημαντικές νίκες στα παιχνίδια αυτά.

Απολογούμαστε και προς τους χορηγούς μας οι οποίοι και αυτή τη σεζόν μας στηρίζουν με την προβολή τους και μέσω των εντός έδρας αγώνων μας, όμως στα προσεχή παιχνίδια δεν θα μπορέσουμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς στη συμφωνία μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35