social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιά» ο Αλμυρός, 4-0 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή!

«Φωτιά» ο Αλμυρός, 4-0 στο Ρέθυμνο την Επισκοπή!

Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος και φροντίζει συχνά πυκνά να το αποδεικνύει!

Ο Αλμυρός πρόσφερε άλλη μία όμορφη παράσταση φέτος και επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 της Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου! Η ομάδα του Μ. Σουτζή ήταν καταιγιστική και πήρε μία νίκη που τη φέρνει στην τρίτη θέση της κατάταξης, πίσω από Πανιώνιο και Εθνικό!

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Παπαδομιχελάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πιερτζιακόμι (1-0), ο οποίος στο 44' εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 53' ο Αγαπάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 3-0 και στο 70' ο Πιερτζιακόμι πέτυχε με σουτ από θέση εκτός περιοχής το τελικό 4-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με μακρινό σουτ του Μεσσίνη στο 77' και με φάουλ του Λέκκα στο 92'.

Διαιτητές: Μισαηλίδης, Μαυρεδάκης-Βράγκου (Χανίων)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Κάλος, Μπατζέλι, Χάιδος (75' λ.τρ. Γεωργακάκης), Κουκούλης, Κοναγκάγια (65' Ανδριάνης), Μπάρο, Τζωρτζινάκης (46' Τσαμπουράκης), Μεσσίνης, Πάτας, Κεφαλάς

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαντί (71' Ρέγιες), Πατινιώτης, Κέρη, Πιερτζιακόμι (71' Κοιλιάρας), Κοντογιάννης (77' Βουιδάσκης), Τουργαϊδής (27' λ.τρ. Σουρνάκης), Γιαλούσης, Ενγκουέμ (27' λ.τρ. Καστελλιανάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35