social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαϊδάρι: Με απουσίες, αλλά και αποφασιστικότητα στην Κρήτη

Χαϊδάρι: Με απουσίες, αλλά και αποφασιστικότητα στην Κρήτη

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ομάδες της Γ' Εθνικής και κορυφώνουν την προσπάθειά τους για επίτευξη των στόχων τους.

Μία από αυτές στον 4ο όμιλο είναι και ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος απέτρεψε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων την περασμένη αγωνιστική την ήττα στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα (2-2) και, πλέον, ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΟ Ατσαλένιου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Στις τάξεις των κυανέρυθρων υπάρχουν απουσίες, καθώς ο Γιάννης Σιλεβίστας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών του. Συγκεκριμένα, τιμωρημένοι από το πρόσφατο ματς είναι ο αμυντικός μέσος Μουκίδης και ο ακραίος αμυντικός Ρόπας, τραυματίας παραμένει ο γκολκίπερ Ανδριόλας, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο νεαρός ακραίος επιθετικός Κλάψας.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Καλογερόπουλου, έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά από έναν μήνα απουσίας, όμως ακόμη δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του νεαρού προπονητή. Σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν, ο χαρισματικός ακραίος μεσοεπιθετικός επανέρχεται και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά από εκείνον.

Παρά τις απουσίες, στις τάξεις του Χαϊδαρίου υπάρχει η πίστη, αλλά και η αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο Ατσαλένιου το απόγευμα της Κυριακής. Η προετοιμασία των κυανέρυθρων θα ολοκληρωθεί αύριο (9/3) το απόγευμα και ακολούθως η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35