social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε... ρεβάνς η Θύελλα Ραφήνας από την ΑΕ Μυκόνου (0-2)

Πήρε... ρεβάνς η Θύελλα Ραφήνας από την ΑΕ Μυκόνου (0-2)

Με το... ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Θύελλα Ραφήνας την ΑΕ Μυκόνου για την ήττα που είχε υποστεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου και «έπιασε» τη Ρόδο στην 3η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Κόρφου της Μυκόνου με 2-0, καταβάλλοντας αντίπαλο και... απουσίες! Τα γκολ της επικράτησης ήταν θαυμάσια και σημειώθηκαν στο τελευταίο ημίωρο της συνάντησης που είχε καλό ρυθμό και πρόσφερε έντονες συγκινήσεις.

Οι γηπεδούχοι ηταν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ στο 21ο λεπτό είχαν δοκάρι σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Πινέιρο από τον άξονα, όπου η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα. Στο 41' οι «λιγνιτωρύχοι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο γκολκίπερ Διαμαντής απέκρουσε ενστικτωδώς κεφαλιά του Ανδρίκου σε εκτέλεση κόρνερ.

Η Θύελλα πήρε το προβάδισμα στο 61ο λεπτό, όταν ο Κοντογιάννης δέχθηκε την πάσα του Κωτσάκη και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση σκόραρε για το 0-1. Στο 82' ο Χίσο πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ με «βολίδα» από θέση εκτός περιοχής για το 0-2. Οι Μυκονιάτες έψαξαν την «απάντηση» και, μάλιστα, είχαν δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά στο 90' με μακρινό πλασέ του Γκούφα, στο οποίο ο γκολκίπερ Κουμής βρισκόταν εκτός εστίας. Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Ζγκούρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και, έτσι, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας)-Μακρής (Αργολίδας)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Ράγια (88' Κουτρούτσος), Κατσουλης, Τράκας (76' Αρκούδας), Σγούρι, Μουρίκι, Πινέϊρο (66' λ. τρ. Καμπεράι), Ιωσιφήδης, Αρμάντο, Ντοριάνο (76' Κέμπε), Πάγια (88' Μπάλλα)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγελής, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρικός, Νταφλάς, Κοντογιάννης (89' Ντολλάνι), Μαρτίνος, Κωτσάκης (85' Σάνι), Μακροδημήτρης (77' Ντόκο), Χίσο (89' Παρασκευόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35