social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετο «τρίποντο» ο ΑΟΑΝ στου Ρέντη, 6-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Άνετο «τρίποντο» ο ΑΟΑΝ στου Ρέντη, 6-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Έκανε το… αναμενόμενο ο ΑΟΑΝ στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» του Ρέντη και πρόσθεσε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη συγκομιδή του.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επιβλήθηκε με 6-0 του Ατρόμητου Πειραιά και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 20ο λεπτό ο Φουκαράκης άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1) και τέσσερα λεπτά αργότερα (24’) ο Κατσικοκέρης σημείωσε το 0-2 από κοντά μετά από γύρισμα του Δολαψάκη. Ο χαρισματικός επιθετικός «χτύπησε» πάλι στο 52’, σημειώνοντας το 0-3 με συρτό σουτ, για να ακολουθήσει δεύτερο γκολ και από τον Φουκαράκη, ο οποίος στο 60’ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Αποστολόπουλου πέτυχε το 0-4. Στο 81’ ο Νοκάι με πλασέ σε τετ α τετ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 και στο 84’ ο Αποστολόπουλος με σουτ μετά από γύρισμα του Τσανάι διαμόρφωσε το τελικό 0-6.
Διαιτητές: Κελεκίδης, Αθανασάκης-Πρασσά (Αθηνών)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φώτης Βολονάκης): Bάτσιος, Λέλος, Ρηγόπουλος, Ρούστα (54’ λ.τρ. Μούκα), Ατσαβές, Κωτσερίδης, Σταθακόπουλος, Ζορμπάς (72’ Μπαζώρας), Τσάκας, Μπιλικαΐδης, Σανσαρόγλου
ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Τσανάι, Δολαψάκης, Φουκαράκης, Καμαρά (67’ Ράτζα), Σένκα (46’ λ.τρ. Μαρινάκης), Αποστολόπουλος, Νοκάι, Κατσικοκέρης.

(photo: Μάνος Μαρκάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35