social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά πάνω από τη… ζώνη ο Ελλοπιακός (2-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου)

Σταθερά πάνω από τη… ζώνη ο Ελλοπιακός (2-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου)

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Ελλοπιακός και διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την ολοκλήρωση και της 29ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής η ομάδα του Π. Τζαναβάρα υποδέχθηκε τον ΠΟ Ατσαλένιου και επικράτησε με 2-1, εξαργυρώνοντας επί της ουσίας το δυναμικό της πρώτο ημίχρονο.
Στο 22ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σέντρα σουτ του Βρέτο (1-0), ενώ στο 45’ ο Χατζηλάμπρος έγινε αποδέκτης της μπάλας, ντρίμπλαρε και τον γκολκίπερ Καβουσάκη και προ κενής εστίας πλάσαρε για το 2-0.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι πίεσαν για τη μείωση του σκορ, χάνοντας κομβική ευκαιρία στο 60’ όταν ο Κυριατζής κράτησε το «μηδέν» σε σωτήρια επέμβαση σε εξ επαφής κεφαλιά του Μέμμου. Στο 74’ ο τελευταίος βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ και τρία λεπτά μετά (77’) έκανε την ασίστ στον Γιακουμάκη, ο οποίος με πλασέ μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, οι Βοιωτοί κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη!
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 40’ ο ΠΟΑ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι όταν ο Νύκταρης βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Κυριατζή.
Διαιτητές: Καπίρης, Ρούσσος-Τζάνης (Αθηνών)
ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Kυριαζής, Παπαγεωργίου, Χασάι, Τσέλος, Βιεννάς, Μάκο (92’ Σαντζάκου), Ρισβάνης, Μεγάλος (64’ Καλαμπόκας), Χατζηλάμπρος, Ριζάι (74’ Σπανός), Βρέτο
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Kαβουσάκης, Καλαϊτζάκης (59’ Ψαρράς), Κασσωτάκης, Δαμιανάκης, Χαρίτος, Κερμενίδης, Χατζηανδρέου (59’ Μέμμος), Βοριάς, Νύκταρης, Παχής, Σφυρογιαννάκης (59’ Γιακουμάκης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35