social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Χαϊδαρίου: Ένας χρόνος από τον θρίαμβο της Ν. Ιωνίας! (pics)

ΑΟ Χαϊδαρίου: Ένας χρόνος από τον θρίαμβο της Ν. Ιωνίας! (pics)

Στο «σήμερα» φιλοδοξεί να φτάσει στην παραμονή του στη Γ' Εθνική, υποδεχόμενο αύριο (7/4) τον Ερμή Ζωνιανών σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Πέρσι τέτοιες μέρες το Χαϊδάρι ζούσε μερικές από τις πιο «χρυσές» στιγμές της νεότερης ιστορίας του! Στιγμές που σίγουρα θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες σε όσους είχαν την ευλογία να τις βιώσουν και να τις εντάξουν στις μικρές, προσωπικές τους ιστορίες!

Ήταν 5 Απριλίου του 2023 όταν η ομάδα των δυτικών προαστίων... στεκόταν «όρθια» στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας, λύγιζε στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 4-2 τον Μικρασιατικό Αστέρα (το ενενηντάλεπτο και η παράταση είχαν ολοκληρωθεί στο ισόπαλο 1-1) και έπαιρνε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, που θα οδηγούσε στα μπαράζ των Πρωταθλητών της Αθήνας πριν από εκείνα των Πρωταθλητών των Ενώσεων.

Εκείνο το απόγευμα οι κυανέρυθροι του Γιάννη Χλωρού έδιναν συνέχεια σε μία εκπληκτική πορεία, έχοντας ως μπροστάρηδες τον «εκτελεστή» Λευτέρη Μάκρα που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και το νικητήριο στη «ρώσικη ρουλετα», όπως και τον γκολκίπερ τους, Αποστόλη Καλαματιανό, που έκανε επίσης σπουδαία εμφάνιση!

Η χρονιά εν τέλει απέδωσε καρπούς, αφού το Χαϊδάρι κατάφερε -έστω και από το... παράθυρο- να πάρει εισιτήριο ανόδου στη Γ' Εθνικής, και εκείνη η μέρα ήταν ίσως η πλέον κομβική σε κάθε επίπεδο!

xaidari-mparaz-3.jpg

xaidari-mparaz-4.jpg

xaidari-mparaz-2.jpg

xaidari-mparaz-1.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35