social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάρτι» η Μαρκό στη Ρόδο (1-3)

«Πάρτι» η Μαρκό στη Ρόδο (1-3)

Η αναμέτρηση στη Ρόδο με την τοπική ομάδα για την 30ή αγωνιστική εξελίχθηκε σε... παράσταση για την ανεβασμένη Μαρκό, που οδεύει με... μαθηματική ακρίβεια στην εξασφάλιση της παραμονής της στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στα «ελάφια» και επικράτησε με το εμφατικό 3-1, δεχόμενη μάλιστα τη μείωση του σκορ λίγο πριν την εκπνοή.

Με το... καλημέρα (3') οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Γιαννιτσάνη μετά από κεφαλιά πάσα του Καλλέργη (0-1) και στο 19' ο Λαζαρίδης με δυνατό σουτ από μακριά σημείωσε το 0-2. Η Μαρκό συνέχισε να κυριαρχεί και να περιορίζει σε παθητικό ρόλο την αντίπαλό της. Στο 60' ο Γιαννιτσάνης είχε δοκάρι με πλασέ σε τετ α τετ με τον Μανουσάκη, όμως πέντε λεπτά μετά (65') ο Αλεξίου με πλασέ έγραψε το 0-3! Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες ήταν να μειώσουν στο 88' σε 1-3 χάρη σε πλασέ του Μπαρμπαρούση μετά από πάσα του Δούμτση.

Διαιτητές: Τουλούμης (Εύβοιας), Πουλόπουλος-Καρακελές (Πειραιώς)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα (41' Τσιακίρ Ογλού), Καψάλης, Ζαχαρός, Καρδάμης, Ζαννάκης (63' Ξεπαπαδάκης), Μπαρμπαρούσης, Λίμα (63' Μπουρνέλης), Ζούνης, Λάσκαρης (31' Γκολφινόπουλος), Δούμτσης

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης, Αλεξίου (75' Κιούσης), Γιαννιτσάνης, Σάμιος (66' Ντότης), Παυλίδης, Ριτσοτάκης, Λαμπρόπουλος, Πίκουλας (75' Μεγαρίτης), Λαζαρίδης (83' Μωραΐτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35