social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οδεύει στα τοπικά ο Απόλλων Σμύρνης, «διπλό» σωτηρίας ο Ελλοπιακός (0-1)!

Οδεύει στα τοπικά ο Απόλλων Σμύρνης, «διπλό» σωτηρίας ο Ελλοπιακός (0-1)!

Το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης σήμερα (20/4) το απόγευμα δεν ήταν απλώς ακόμη ένα από τα... δεκάδες χιλιάδες στους επίσημους αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί στη σχεδόν αιωνόβια διαδρομή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι το αποτέλεσμα που επί της ουσίας φέρνει τον Απόλλωνα Σμύρνης λίγο πριν τον υποβιβασμό του στα τοπικά της ΕΠΣ Αθηνών για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία του! Η θρυλική «ελαφρά ταξιαρχία» ηττήθηκε με 1-0 από τον Ελλοπιακό και είδε την απόσταση από τις θέσεις της... ελπίδας να ανεβαίνει στους τέσσερις βαθμούς, ενώ πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι Βοιωτοί πέτυχαν επική νίκη, ιστορικών διαστάσεων, και πλέον βρίσκονται μια... ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής τους στην Κατηγορία!

Στο ντεμπούτο του Γ. Γεωργαρά στον πάγκο οι κυανόλευκοι φάνηκαν «άχρωμοι», έχοντας μετριότατη παρουσία απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε σαφώς πιο έτοιμος για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι! Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 59ο λεπτό και το πέτυχε ο Χατζηλάμπρος με κούρσα και δυνατό σουτ σε κινηματογραφική αντεπίθεση της ομάδας του (0-1). Πέρα από το γκολ, ο Ελλοπιακός ήταν η ομάδα που είχε και τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες για περισσότερες επιτυχίες. Στον αντίποδα, ο Απόλλων είχε σπουδαία, διπλή ευκαιρία στο 94' με τον Καραγκούνη αρχικά να νικιέται από τον Κυριατζή και τον Μελιόπουλο στη συνέχεια να πλασάρει άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση!

Διαιτητές: Παπαγεωργόπουλος, Μαυροκορδόπουλους-Γκουριώτης (Αργολίδας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Καλούδης, Πριόνας, Ρόδης (80' Πίκουλης), Λιάκος, Πατίλας, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλλα (80' Σπαρτιάτης), Χριστόπουλος, Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος (58' Κορφιάτης)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Ριζάι, Χασάι, Βιέννας, Τσέλλος, Καλαμπόκας (70' Μεγάλος), Ρεσβάνης, Σαντζάκου (87' Αλ Ομπισάτ). Χατζηλάμπρος, Βρετό (93' Παπαγεωργίου), Σπανός (87' Αχείμαστος).

(Στοιχεία αγώνα: Σταύρος Θανόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35