social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τέλειωσε» την Επισκοπή ο ΠΟ Ατσαλένιου και «αγγιξε» τη σωτηρία (1-0)

«Τέλειωσε» την Επισκοπή ο ΠΟ Ατσαλένιου και «αγγιξε» τη σωτηρία (1-0)

Προ... τετελεσμένων βρίσκονται με την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής δύο από τις κρητικές ομάδες του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο λόγος για τον ΠΟ Ατσαλένιου και την Επισκοπή, με τον πρώτο να βρίσκεται σχεδόν... αγκαλιά με τη σωτηρία και τη δεύτερη να ελπίζει μόνο σε... θαύμα για την αποφυγή του υποβιβασμού, μετά το τελικό 1-0 στο γήπεδο Ατσαλένιου.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 72ο λεπτό και το πέτυχε ο Κερμενίδης με φάουλ από πλάγια θέση, στην αποχαιρετιστήρια σεζόν του στους πράσινους. Τρία λεπτά νωρίτερα (69'), ο Λουμπάκης είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης οφσάιντ.

Διαιτητές: Μαράνος, Καμπιώτης-Βαμβακάς (Αθηνών)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Μέμμος (65' Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς (55' Σφυρογιαννάκης), Γιακουμάκης (55' Παχής), Αργκιλέσι

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παναγιώτης Καραντάθας): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεσσήνης (70' Ζαχαράκης), Μεργέμογλου (76' Τσαμπουράκης), Μπάρο. Μέτα, Πάτας, Τζωρτζινάκης, Κεφαλάς, Σαούλ (83' Κουκούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35