social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» οριστικά ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον Άρη Πετρούπολης

«Καθάρισε» οριστικά ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον Άρη Πετρούπολης

Αυτό που ήθελε, πήρε στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης ο ΑΟ Υπάτου και «σφράγισε» την παραμονή του στη Γ' Εθνική μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του Πρωταθλήματος.

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της, φτάνοντας στο «τρίποντο» με ανατροπή στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 12ο λεπτό και προηγήθηκαν με πλασέ του Αμπάνκουα, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκλώτσο μετά από απομάκρυνση του Καρδάμη και ολιγωρία στην άμυνα (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα, αφού στο 25' ο Ποτουρίδης με πλασέ μετά από σέντρα σουτ σημείωσε το 1-1. Στο 64' ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά που επιχείρησε, για να φτάσουμε στο 74' όπου ο Σταγάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεσε φάουλ δαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Ντόβολης (Εύβοιας)-Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπακαούκας, Αλμπάνης (85' Ροκάκης), Μπούσης, Δακτυλίδης (72' Γκίνο), Σταγάκης, Βαλμάς, Ποτουρίδης (85' Γλυνός), Ντρούγκας (85' Κατσουρός), Ρότσα (77' Παρασκευόπουλος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξανδρος Παλαμάρας): Σταθάκης (59' Σταυριανάκος), Θεοδωρακόπουλος, Κορώνης, Καρδάμης (77' Μπουντάσης), Ντόη (69' Τσίτσαρης), Μπαριαμπάς, Φαρμάκης, Ναζεράι, Κρητικός (69' Τσερκώνης), Ραυτόπουλος (69' Μουστάκης), Αμπάνκουα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35