social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο Ελλάδος: Το μεγάλο ντέρμπι και η... αναβίωση

Κύπελλο Ελλάδος: Το μεγάλο ντέρμπι και η... αναβίωση

Είχε τα... κέφια της η κληρωτίδα στη διαδικασία από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος και πρόσφερε δύο ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο από τις ομάδες της Αττικής, που ετοιμάζονται για την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Super League 2.

To ένα εξ αυτών είναι το ντέρμπι της Καλαμάτας με την Προοδευτική, μεταξύ δύο ομάδων δηλαδή που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και φέτος θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το δεύτερο έρχεται από τη συνάντηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την Κηφισιά, έπειτα από την περσινή τους αναμέτρηση για τον ίδιο θεσμό, που είχε βρει θριαμβεύτρια την ομάδα των βορείων προαστίων. Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου έτους η Κηφισιά είχε υποδεχθεί τον Απόλλωνα της Super League και με γκολ του Καλλέργη λίγο πριν την εκπνοή έπαιρνε μία ιστορική νίκη (1-0) και μία εξίσου ιστορική πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η μάχη των δύο ομάδων θα αναβιώσει, αυτή τη φορά με γηπεδούχο τον Απόλλωνα και για την τρίτη φάση του θεσμού.

 


Σχετικά άρθρα

Κηφισιά-ΟΦΗ: Το αντάμωμα και ο... συνδετικός κρίκος!

Έβαλε «λουκέτο» και η ΕΠΟ

Το «παλεύει» η ΕΠΟ για το Μητρώο – Αμετακίνητος ο Αυγενάκης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35