social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά-ΟΦΗ: Το αντάμωμα και ο... συνδετικός κρίκος!

Κηφισιά-ΟΦΗ: Το αντάμωμα και ο... συνδετικός κρίκος!

Την επόμενη εβδομάδα η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο εθνικό στάδιο Καισαριανής για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ανέδειξε η κλήρωση που έγινε νωρίς σήμερα (11/10) το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που θα το κάνει! Αντιθέτως, εκείνη είχε καταγραφεί τη σεζόν 2015-2016 και, συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου του 2016, όταν για τη 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής οι δύο ομάδες κοντράρονταν στο Ζηρίνειο στάδιο και οι Κρητικοί έπαιρναν τη νίκη με σκορ 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Περογαμβράκη και ακόμη ένα του Κώτσιου.

Έκτοτε, βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες, αφού κανείς από τους ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι δεν βρίσκεται στο ίδιο ρόστερ. Μοναδικός... συνδετικός κρίκος εκείνου του αγώνα με το «σήμερα» είναι ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος είχε αναλάβει μεσούσης της σεζόν την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, με σκοπό να τον οδηγήσει στην επάνοδό του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αφού πρώτα πέτυχε τον στόχο του, ο 57χρονος προπονητής αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2017, για να επανέλθει στην ίδια θέση τον Μάρτιο του 2021, αναλαμβάνοντας τα ασπρόμαυρα ηνία για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Κοινό πρόσωπο, υπό μία έννοια, αποτελεί και ο Λευτέρης Μυλώνης, ο οποίος είχε παρατάξει σε εκείνο το ματς τους γηπεδούχους και σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κηφισιά, έστω κι από άλλο πόστο!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35