social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιος Αστέρας...  υπέταξε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και προκρίθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας

Τεράστιος Αστέρας... υπέταξε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και προκρίθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας

Νέα… Αστεράτη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, 3-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Ο Αστέρας Καισαριανής δεν σταματάει… πουθενά και γράφει ιστορία από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής του! Μετά τον Γρανίτη Χανίων και την ΑΕ Μυκόνου, η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο «Μ. Κρητικόπουλος» και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, όντας η δεύτερη ομάδα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα χρονικά που φτάνει σε αυτή τη φάση του θεσμού μετά τον Αχαρναϊκό, ο οποίος χθες, Τετάρτη (27/9), απέκλεισε τον Πιερικό, ακόμα έναν σύλλογο που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική!

Εξαρχής οι γηπεδούχοι έδειχναν άνετοι στον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο και στο 11’ «άγγιξαν» το 1-0, όταν ο Παληγεώργος βγήκε τετ α τετ με τον Παππά, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι και το «ριμπάουντ» του Γεραγωτέλλη έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Ελέζι ήταν το «μυαλό» των Σερραίων και στο 35’ απείλησε για πρώτη φορά τον Μιχελή. Σπουδαία στιγμή για τον Αστέρα στο 37’ με τον Γκούμα να διώχνει στη γραμμή το πλασέ του Σταμούλη και τον Ρεντζή να μην βρίσκει δίχτυα. Στο 40’ ο Κώστας Κιάσσος έκανε αλλαγή και οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν για το 1-0 που πέτυχε ο Σταμούλης μέσα από την περιοχή έπειτα από γύρισμα του Γεραγωτέλλη. Τελευταίες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος από τον Παληγεώργο στο 42’ και το φάουλ του Καρυοφύλλη στο 45’ να περνούν εκτός.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Παληγεώργος κέρδισε πέναλτι από τον Τσομαχασβίλι και ο Σαπαλίδης από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0 με άψογη εκτέλεση. Στο 49’, το 57’ και το 63’ ο Μιχελής πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις στα σουτ του Ελέζι, σε μια φάση του αγώνα, όπου ο Απόλλων Παραλιμνίου μεγάλωσε την πίεση του και «έψαχνε» το γκολ. Τελικά, το βρήκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζι που κέρδισε ο Καρυοφύλλης από τον Χασιώτη. Ο Αστέρας δεν αγχώθηκε και στο 86’ σέντραρε άρτια και με κεφαλιά ο Σαπαλίδης υπέγραψε την μεγαλειώδη πρόκριση στους «32» με 3-1!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργόπουλος Ν. (Αρκαδίας), Πριόνας Δ. - Ιωάννου Α. (Εύβοιας), Αλιάγας (4ος, Δ. Αττικής)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής, Σμυρνάκης (76’ λ.τρ. Χασιώτης), Μαχαίρας, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρεντζής (84’ Ραχήμ), Τζέλη (66’ Ψαραδέλης), Παληγεώργος, Σταμούλης (84’ Ανχελ), Σαπαλίδης.

ΑΠ. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Κώστας Κιάσσος): Παππάς, Κιουτσεκτσίδης (72’ Γιαννόπουλος), Τσομαχασβίλι (90’ Ζαβέρδας), Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια, Ελέζι, Καρυοφύλλης, Ταράσης (40’ Νομικός), Πέτρου.


Σχετικά άρθρα

Ιάλυσος - Εθνικός Πειραιά 0-2 [highlights]

Κύπελλο Ελλάδας: Τεράστια πρόκριση ο Αχαρναϊκός μέσα στην Εύβοια

Αυτή είναι η τροπολογία Αυγενάκη για τα ερασιτεχνικά σωματεία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στα πρ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35