social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μελίσσια να τα... πιεις στο ποτήρι, 5-2 στον Βύρωνα τη Δόξα!

Μελίσσια να τα... πιεις στο ποτήρι, 5-2 στον Βύρωνα τη Δόξα!

Μία όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση έδωσαν τα Μελίσσια και πανηγύρισαν θριαμβευτικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Μαντζούνη κυριάρχηααν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Εργάνης και πέτυχαν ιστορική νίκη με 5-2 απέναντι στην εμβρόντητη Δόξα, που θα συνεχίσει την προσπάθειά της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα!

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Μούτσος με σουτ έκανε το 0-1 για τους πράσινους, οι οποίοι είχαν εκρηκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4! Ο Παπαχρήστος με σουτ στο 53ο λεπτό, ο Τούντας επίσης με σουτ δύο λεπτά μετά και ο Μούτσος με πέναλτι στο 58ο λεπτό, υπέγραψαν τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που είδαν τον Στατίρη να μειώνει στο 64ο λεπτό με σουτ (1-4). Ο Δ. Φάκης έδωσε πάλι διαφορά τεσσάρων γκολ στα Μελίσσια με φάουλ στο 68ο λεπτό, ενώ το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Τσαουρδάς με πέναλτι στο 87ο λεπτό.

Διαιτητές: Στεργιώτης, Βαμβακάς-Καραγεώργος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Καζαντζής (46' Νασιόπουλος), Μαρίνης, Σκούρας, Βλάχας, Στάθης, Ζόμπολας (46' Στατίρης), Τζάρτζαλος (40' λ. τρ. Φυρίγος), Νικολάι, Ζευκιλλής (81' Τσαουρδάς), Παρασκευόπουλος (69' Μίσσιος)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Αλέξης Μαντζούνης): Πυρένης, Καραμπίνης, Κρητικός, Βελής, Χοτζάι, Τιμολέων, Κούκουρας, Δ. Φάκης (70' Μάρκου), Μούτσος (70' Καραγιάννης), Τούντας (60' Α. Καλημέρης), Παπαχρήστος (60' Κωτσοβός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35