social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με χατ τρικ Καφεντζή η Κοψαχείλα, 3-0 τον Γαλαξία

Με χατ τρικ Καφεντζή η Κοψαχείλα, 3-0 τον Γαλαξία

Έχοντας ως μπροστάρη και σκόρερ τον Γιώργο Καφεντζή που σημείωσε χατ τρικ, η Κοψαχείλα πέρασε με το νικηφόρο 3-0 από το δημοτικό στάδιο Χωράφας κόντρα στον Γαλαξία και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο 17χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 11' με σουτ (0-1), στο 14' είχε δοκάρι επίσης με σουτ και στο 33' έγραψε το 0-2 με κεφαλιά. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο παιχνίδι, όμως ο Πατσέλης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ξηροκώστας ανατράπηκε από τον Ράγγο και ο Καφεντζής από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 0-3, καθιστώντας τυπική διαδικασία τη συνέχεια του αγώνα. Στο 58ο λεπτό ο Δόγκας είχε δοκάρι με πλασέ από τη γωνία της μικρής περιοχής, αμέσως με την είσοδό του στο ματς.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Παπαδόπουλος-Ρομπότης

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Κώστας Ζαμπέτας): Ράγγος, Ράπτης, Γρέζης (30' Αγγελόπουλος), Μαρινάκος, Νικολάου (19' λ.τρ. Μαστρογιάννης), Δούμας, Παναγιωτακόπουλος, Κατσουγιάννης, Πατσέλης, Μαργαριτόπουλος, Ασπρόπουλος (55' Τσουτσουκλάρης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Γιώργος Λιαγκάκης): Παπαδόπουλος, Μπαξεβανίδης, Ντούνης (64' Χαραλαμπίδης), Μπιρτσάι (64' Δερμιτζάκης), Χρυσοσπάθης (57' Δόγκας), Κωστής, Δ. Βεϊζάι, Κοτόπουλος, Καφεντζής, Ξηροκώστας (57' Ράγιας), Ζαφείρης. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35