social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με πρωτεργάτη τον Μπατσούλη, οι Τράχωνες 3-1 την Αγ. Ελεούσα

Με πρωτεργάτη τον Μπατσούλη, οι Τράχωνες 3-1 την Αγ. Ελεούσα

Με τον Αρίνες Μπατσούλη να σκοράρει δύο φορές οι Τράχωνες επιβλήθηκαν της Αγίας Ελεούσας με 3-1 και προκρίθηκαν στη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Παράλληλα, η ομάδα του Αλίμου επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στο 28ο λεπτό ο Πολυχρόνης άνοιξε το σκορ από κοντά μετά από σύγχυση στην άμυνα, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μπατσούλη με κεφαλιά έθεσε βάσεις πρόκρισης για την ομάδα του. Στο 57ο λεπτό ο Μπατσούλη «χτύπησε» πάλι και με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Τσιουρή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κατσικανταή να σκοράρει από κοντά μετά από δοκάρι της ομάδας του, μειώνοντας στο τελικό 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητές: Γουρέλης, Καρνής-Παπαηλίας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Δρανδράκης, Μερετσόλιας (58' Κλείτσικας), Βουρλούμης (58' Φύτρος), Τσαπατσάρης, Κολινιάτης (46' Μπουγιούκος), Παπαχρόνης, Πρόι, Μαργαρίτης, Αυγέρης, Τσιουρής (62' Γκράνιας), Μπατσούλης (69' Κούτρας)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Τσιαντούλας, Τζώρτζης (78' Τεπετίδης), Αζάλας, Κύβελος (65' Τσιγκόπουλος), Μαθιούδης, Γολίδης (46' Πατσατζόγλου), Παυλάκος (65' Κούλης), Κατσικάνταης, Σκαπέτης (53' Παπαδόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Παναγιωτίδης

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35