social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από... αέρος πρόκριση για Φωστήρα, 2-1 στο Ίλιον τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Από... αέρος πρόκριση για Φωστήρα, 2-1 στο Ίλιον τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Με δύο κεφαλιές μέσα σε ένα πεντάλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ολυμπιακού Λιοσίων ο Φωστήρας και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Πρωταγωνιστής για τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Σταύρου, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να ανοίξει το σκορ στο 66ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ (0-1). Με παρόμοιο τρόπο, με κεφαλιά σε κόρνερ, ο Μπερνιδάκης έγραψε το 0-2 πέντε λεπτά μετά (71'), για να μειώσει για τους ερυθρόλευκους ο Φραγκόπουλος με σουτ εκτός περιοχής στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (1-2).

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Ρούσσος-Καραγεώργος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Κανελλόπουλος, Βασιλάκος, Φραγκόπουλος, Λένγκα, Μιχαηλίδης, Γανωτής, Τσάτσα, Μπιλικαΐδης, Τσουκαλάς (73' Καραχάλιος), Νικολάου (59' Λευκαδίτης), Γεωργόπουλος (79' Καπουρελάκος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπονατάκης, Τσουβαλτσίδης, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Ζελενίτσας (57' Πεχλιβανίδης), Πίσσας, Κασνέτση (78' Βεργιώτης), Τσιώλης (35' λ.τρ. Σταυροθανασόπουλος), Δηλαβέρης (46' Πινιώτης), Αρβανίτης (46' Σταύρου), Μπερνιδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35