social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παύλοβιτς: Δυσκολευόμαστε ακόμα και να συμπληρώσουμε αποστολή!

Παύλοβιτς: Δυσκολευόμαστε ακόμα και να συμπληρώσουμε αποστολή!

Στο χειρότερο... τάιμινγκ έρχεται για τα Πετράλωνα η αυριανή (16/2) αναμέτρηση με τα Σούρμενα για την 18η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η ιστορική ομάδα πλήττεται αυτές τις μέρες από τον κορονοϊό, ενώ αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που αδυνατούν να δώσουν το «παρών» εξαιτίας των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Παρ' όλα αυτά, στα Πετράλωνα θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθούν στο γήπεδο του Ελληνικού, όπως σημειώνει και στο Soccerlive o Θανάσης Παύλοβιτς, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο αφού νοσεί κι ο ίδιος. «Είναι πολύ δύσκολη η θέση μας για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής με το ιστορικό σωματείο των Σουρμένων. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα διότι αφενός έχουμε κάποια παιδιά που νοσούν (σ.σ. μέχρι αυτή τη στιγμή τέσσερα), αφετέρου γιατί έχουμε δύο τραυματίες, παιδιά που δεν μπορούν να λείψουν από τη δουλειά τους, αλλά και ορισμένους φοιτητές. Καταλαβαίνει κανείς ότι δυσκολευόμαστε ακόμα και να συμπληρώσουμε αποστολή» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Παρ' όλα αυτά, πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση της Ένωσης για τη διεξαγωγή της εμβόλιμης αγωνιστικής. Θα προσπαθήσουμε τα εναπομείναντα παιδιά να κατέβουν στο παιχνίδι και να σταθούν όσο μπορούν με περισσότερη αξιοπρέπεια».

Στον επίλογό του ο Θ. Παύλοβιτς διευκρίνισε: «Αυτά ισχύουν μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν μέχρι την ώρα του αγώνα αυξηθούν τα κρούσματα, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35