social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, υποβιβάστηκε η Κηπούπολη (3-0)

Ωραία μπάλα ο Ηλυσιακός, υποβιβάστηκε η Κηπούπολη (3-0)

Η φιλοξενούμενη Κηπούπολη είχε ανάγκη τους βαθμούς, ο γηπεδούχος Ηλυσιακός τους πήρε! Και, μάλιστα, τους πήρε με ωραίο ποδόσφαιρο, στην τελευταία του παράσταση για φέτος.

Στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν κατά κράτος και νίκησαν με 3-0, φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα από το πρώτο μέρος και βάζοντας τον κατάλληλο επίλογο σε μία πολύ καλή σεζόν! Από την άλλη, οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και υποβιβάστηκαν στη Β' Κατηγορία.

Στο 10ο λεπτό ο Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 23' ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε γύρισμα του Βελισσάρη και με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 38' ο Πουλέρι υπέγραψε ένα θαυμάσιο γκολ με αριστερό πλασέ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας για το 3-0.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Χ. Νικολάου-Αργυριάδης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μαρκής (82' Μύλος), Τσαραούσης (72' Γκιόλιας), Νικολόπουλος (82' Βούλγαρης), Πανάκης (82' Πάντος), Γιαννόπουλος, Ταχιράι, Χριστόπουλος, Τσέργας, Πρισιμιτζής (72' Χριστινάκης), Βελισσάρης, Πουλέρι

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Ανδρέας Νάστος): Κυρίου, Κολοβός (71' Σφακιώτης), Αγγελόπουλος (71' Σταματογιαννόπουλος), Σαββουλίδης, Παούρης, Μπούσκος (46' Μακρής), Οκσίσογλου, Φαρμάκης (71' Σπανουδάκης), Καλέμης (79' Στρέμπας), Λιαγκόζης, Κουτρούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35