social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υμηττός: Κάλεσμα για τον «τελικό» με ΑΟΝΑ

Υμηττός: Κάλεσμα για τον «τελικό» με ΑΟΝΑ

Σε μία κρίσιμη καμπή βρίσκεται το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, όχι μόνο όσον αφορά στις μάχες για την άνοδο, αλλά και σε εκείνες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μία από αυτές δίνει και ο Υμηττός στον 4ο όμιλο, όπου καλείται στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν να παραμείνει πάνω από την τελευταία τριάδα της κατάταξης. Μπροστά του έχει τρία κρίσιμα παιχνίδια (χρωστάει και το ρεπό του), αρχής γενομένης από το αυριανό (19/3) γειτονικό ντέρμπι με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, με τους «πορτοκαλί» να απευθύνουν κάλεσμα προς τους φιλάθλους τους προκειμένου να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση της νίκης. Αναλυτικά:

«Τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με τρία παιχνίδια που θα κρίνουν όλη την φετινή προσπάθεια! Πρώτη στροφή αύριο Σάββατο 19/3 στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού στις 15:30, σε ένα παιχνίδι που έχει ένα και μοναδικό στόχο: την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών! Απέναντι στην ομάδα του ΑΟΝΑ, που έχει ίδιους στόχους, πρέπει να φανούμε δυνατοί και αποφασισμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού! Ένα παιχνίδι μονόδρομος που η συμπαράσταση των φιλάθλων του Υμηττού είναι επιβεβλημένη! Αύριο όλοι στο Πορτοκαλί Οχυρό ενισχύουμε την προσπάθεια των παιδιών και με τη συμπαράσταση μας δίνουμε την ώθηση που χρειάζεται για την κατάκτηση της νίκης».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35