social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κακό «Χ» για Ηρακλή, πολύτιμο για Κορωνίδα στο Περιστέρι (1-1)

Κακό «Χ» για Ηρακλή, πολύτιμο για Κορωνίδα στο Περιστέρι (1-1)

Μπορεί να προηγήθηκε με τη… σέντρα, όμως ο Ηρακλής (2ος, 35β.) «σκόνταψε» στο Περιστέρι, μένοντας στο 1-1 με την Κορωνίδα (9η, 22β.) και ισόβαθμος με τον Κολωνό, τρεις στροφές πριν από την αυλαία του 1ου ομίλου στη Β’ ΕΠΣΑ.


Του Γιώργου Γραμματικού

Πολύτιμος πόντος για την ομάδα του Γαλατσίου. Μόλις στο 1’ ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ με σουτ από πλάγια θέση, κάτι που δεν μπόρεσαν οι Θανόπουλος-Βαρδαραμάτος αρχικά. Η ισοφάριση ήλθε στο 7’ με παλικαρίσια κεφαλιά του Νένδου έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μαύρου. Στο 12’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για έμμεσο του Παπαδιώτη σε γύρισμα του Σάσσαλου και κάπου εκεί άνοιξε ο… διάλογος του Νένδου με τον ρέφερι Γκαϊτατζή. Ομως, οι δυο άντρες τα βρήκαν με την έναρξη του δεύτερου μέρους, δίνοντας τα χέρια σε μια όμορφη στιγμή. Στο 33’ ο Χαϊδάς τράνταξε τα δοκάρια του Ιωαννίδη με δυνατή εκτέλεση φάουλ και στο 37’ η κεφαλιά του Κορρέ κατέληξε έξω. Οι «κυανόλευκοι» δεν ήταν σε καλή ημέρα και ανέβασαν ταχύτητα μετά το 60’. Οι Βαρδαραμάτος και Γιώτης είδαν τον «πορτιέρε» της Κορωνίδας να τους σταματά δις μέσα σε τρία λεπτά, ενώ στο 75’ ο Παπαδιώτης πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα σε τετ α τετ με τον Κασνή που θα μπορούσε να έδινε και το «διπλό» στους «κόκκινους». Η στιγμή του παιχνιδιού, τελικά, καταγράφηκε στις καθυστερήσεις με τον Α. Σάσσαλο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με προβολή και στη συνέχεια ο Μαγκίτσας δεν μπόρεσε από μισό μέτρο να νικήσει τον Ιωαννίδη στην -τριπλή- φάση της σεζόν!

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Ανδρέου-Γαλάνης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Νίκος Παπαδιώτης): Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Ελεύθερος, Σάσσαλος Ε., Χαϊδάς, Βαρδαραμάτος (86’ Πάσχος), Μήτρος Ν., Γιώτης (80’ Μαντινιώτης), Θανόπουλος (46’ Μαγκίτσας), Βασιλείου (69’ Σάσσαλος Α.)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛ. (Γρηγόρης Ροπόκης): Ιωαννίδης, Βαρβαρίγος, Κορρές (73’ Μούτσα), Καράμπελας, Βελέντζας, Λυμπερόπουλος Ρ-Α, Νένδος, Μαύρος, Ξέρας (46’ Κασνής), Φλέσσας (86’ Γκολφινόπουλος), Μαντζούφας (57’ Τζελέντης)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35