social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλούδης: Θα σφίξουμε τα δόντια για τον... τελικό των τελικών!

Καλούδης: Θα σφίξουμε τα δόντια για τον... τελικό των τελικών!

Η συναρπαστική διαδικασία των πλέι οφ στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ οδηγείται σε ένα δραματικό φινάλε, που όμοιό του σπανίως συναντάμε στα πρωταθλήματα.

Στο γήπεδο της Κυψέλης θα παιχθεί η μία από τις δύο μάχες, στις οποίες θα κριθεί η τύχη των δύο εισιτηρίων ανόδου με προορισμό τη Β' Κατηγορία. Ο Πλάτων θα υποδεχθεί, επί της ουσίας ως... φιλοξενούμενος, τους Αμπελοκήπους, με τον Γιώργο Καλούδη να σημειώνει ότι, παρά την έντονη κόπωσή τους, οι ποδοσφαιριστές του θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια σε ακόμη ένα ενενηντάλεπτο για την επίτευξη του στόχου.

«Έχουμε αφήσει πίσω το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής που δεν ήταν καλό για εμάς και πάμε για τον... τελικό των τελικών, με αισιοδοξία και με όλα μας τα όπλα. Υπάρχει έντονη κούραση από όλη τη σεζόν και από τα μπαράζ, όμως θα σφίξουν όλοι τα δόντια να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι. Είναι η τελευταία μας... ζαριά» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλή ομάδα και οι Αμπελόκηποι, αξίζουν όπως κι εμείς, όμως στο τέλος ένας από τους δύο θα χαμογελάσει. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και η τύχη».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35