social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλή επιβεβαίωση στη Νέα Ιωνια

Διπλή επιβεβαίωση στη Νέα Ιωνια

Ο ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαλασάκη και τον μέσο Γιάννη Μαρίνου.
Ο 30χρονος πορτιέρο Βαγγέλης Μπαλασάκης που πέρυσι ήταν ο κέρβερος κάτω από την εστία του Ηλυσιακού συναντήθηκε με την διοίκηση Κουλούρη και συμφώνησε να ενταχθε’ιστην ομάδα. Φέτος προέρχεται από μια εντυπωσιακή χρονιά αφού κατέγραψε 16 συμμετοχές ως βασικός τερματοφύλακας ,ενώ, πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία του Ηλυσιακού προς την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα διατηρώντας σε επίπεδο πρωταθλήματος ανέπαφη την εστία του στα εντός έδρας ματς στου Ζωγράφου. Οι παραστάσεις του Μπαλασάκη πιστοποιούν πως πρόκειται για τερματοφύλακα με μεγάλη εμπειρία αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Μαγούλας, Παναχαϊκή, Λάρισα, Χαλκίδα, Αιγινιακό, Φωστήρα και Παλληνιακό.
Ο 31χρονος μέσος Γιάννης Μαρίνου που τελευταία χρόνια μετράει μόνο τίτλους σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου και από την 1/1 θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηλυσιακός όπου είχε σημαντική συνεισφορά στην άνοδο της ομάδας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής καθώς έχει περάσει από Απόλλων Σμύρνης. Παράλληλα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Άγιο Ιερόθεο, Αστέρα Μαγούλας, Σέρρες, Πανελευσινιακό, Παναργειακό, Ιάλυσο, Διαγόρα, Άγιοι Ανάργυροι και Φωστήρα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35