social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Γεωργόπουλος στον Κολωνό

Ανανέωσε ο Γεωργόπουλος στον Κολωνό

Μέσω δελτίο τύπου ο Κολωνός έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Γεωργόπουλο.

Ο Κολωνός τη χρονιά που πέρασε είχε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ αφού τερμάτισε στην 3η θέση με 40 βαθμούς χάνοντας στα σημεία την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου. Όλο αυτό πιστώνεται στη δουλειά που έγινε από τον κ. Γεωργόπουλο.

Το δελτίο τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κολωνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου μας για 4η συνεχή χρόνια με τον προπονητή μας Γιάννη Γεωργόπουλο.
Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας χθες το απόγευμα, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και των δυο πλευρών για την λειτουργία της Ανδρικής ομάδας καθώς επίσης και πολύ καλό κλίμα για την παραμονή του έμπειρου προπονητή ύστερα από την πετυχημένη αγωνιστική χρόνια που είχαμε κατά την φετινή περίοδο τερματίζοντας στην 3η θέση και μια ανάσα από τα μπαράζ ανόδου.
Έτσι προπονητής της Ανδρικής ομάδας μας θα είναι και φέτος ο Γιάννης Γεωργοπουλος με βοηθό προπονητή τον Αντώνη Γεωργόπουλο και ήδη από χθες ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν μεταγραφές και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν και θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ανδρικής μας ομάδας την φετινή περίοδο.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κολωνού


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35