social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηπούπολη: Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο μετά από μια δεκαετία

Κηπούπολη: Τέλος εποχής για τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο μετά από μια δεκαετία

Δέκα χρόνια έζησε πολλά. Ωρίμασε ποδοσφαιρικά στην Κηπούπολη, πανηγύρισε δυο τρεις από την Γ' στην Β' και από την Β' στην Α' ΕΠΣΑ, όντας ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο ο οποίος μετά από μια δεκαετία αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο των δυτικών προαστίων. 

Ο ακραίος οπισθοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με τους κόκκινους και βρίσκεται σε αναζήτηση στέγης. Ο 26χρονος αμυντικός είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει νέα ομάδα αφού ήδη αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Φέτος έπαιξε 17 φορές βασικός με τη φανέλα της Κηπούπολης ενώ σε μια γενικότερη παρουσία ο Πολυζωγόπουλος μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές. 

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr μετά τη λύση της συνεργασίας λέγοντας: Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς την ομάδα της Κηπουπολης για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και ένα ακόμα μεγαλύτερο σε όλους τους συμπαίχτες και Προπονητές που συνεργάστηκα. Εύχομαι στο σύλλογο καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35