social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε και το ντέρμπι ο Φοίνικας, 2-1 με ανατροπή την Κηπούπολη!

Πήρε και το ντέρμπι ο Φοίνικας, 2-1 με ανατροπή την Κηπούπολη!

Την πέμπτη νίκη του σε οκτώ αγωνιστικές πέτυχε ο Φοίνικας, πιστοποιώντας ξανά πως είναι μία ομάδα έτοιμη για... μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ!

Φιλοξενούμενη στο γήπεδο Χρυσούπολης στο περιστεριώτικο ντέρμπι με την Κηπούπολη, η ομάδα του Στ. Πανακούλια δέχθηκε πλήγμα σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, παρ' όλα αυτά κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να φέρει τα... πάνω κάτω και να φτάσει σε σπουδαία νίκη με 2-1, ξεφεύγοντας στη 2η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο! Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα (44') ο Δρόσος αξιοποίησε πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος του Γιαταγανάκη και έγραψε το 1-0, όμως στο τελευταίο ημίωρο ο Φοίνικας έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Έχοντας έρθει από τον πάγκο, ο Σταμάτης σκόραρε με υπέροχη κεφαλιά στο 68ο λεπτό σε σέντρα του Δήμου για το 1-1, με τον Μάζη να βρίσκει δίχτυα στο 82' με πλασέ, πάλι μετά από ασίστ του Δήμου, και να διαμορφώνει το τελικό 1-2!

Σημειώνεται πως από τον Φοίνικα θέλησαν να ευχαριστήσουν την Κηπούπολη για την άψογη φιλοξενία της, προσθέτοντας πως θα την ανταποδώσουν στο ματς του δευτέρου γύρου.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Λ. Τσολακίδης-Ισσά

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Σιφογιαννάκης, Σταματογιαννόπουλος, Μπλάμο (88' Ζαχαρόπουλος), Σαββουλίδης, Παούρης, Λουκάκης (64' Γκέκας), Τζαρέλλας (88' Σοφός), Καλαμοτουσάκης, Μουράτης, Δρόσος (64' Κωνσταντινίδης), Νένδος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Διονάτος, Ηλιόπουλος, Ανδριανάκος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς (86' Παπανικολάου), Δήμος (94' Μίλε), Μάζης (94' Παπαδόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (54' Καλύβας), Καραλής (54' Σταμάτης).

 


Σχετικά άρθρα

Με χρυσό σκόρερ τον Τζάκσον ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, 2-1 στις καθυστερήσεις τον Ατρόμητο

Υπερηφάνεια στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης για το Κύπελλο Ήθους

Ζουρούδης: Το έργο μας στον 2ο όμιλο δεν θα είναι εύκολο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35