social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπίκος: «Στόχος ο πρωταθλητισμός για την Αγία Ελεούσα»

Μπίκος: «Στόχος ο πρωταθλητισμός για την Αγία Ελεούσα»

Πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση της Αγίας Ελεούσας άλλαξε προεδρία με τον Γιώργο Μπίκο να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει την διοικητική κεφαλή της ομάδας. Ο γνωστός και επιφανής επιχειρηματίας με το... καλημέρα δείχνει τη διάθεση του να προσφέρει και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας από την Αγία Βαρβάρα.

Θέτοντας στόχο τον πρωταθλητισμό κ. Μπίκος ξεκίνησε τον προγραμματισμό δίνοντας σε πρώτη φάση τα χέρια με τον προπονητή, κ. Νίκο Κουνάδη.

Σειρά παίρνει πλέον ο σχεδιασμός του ρόστερ, με τον ίδιο μέσω δηλώσεων του στο soccerlive.gr να προχωράει σε μια ανάλυση του πλάνου του ιστορικού συλλόγου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο γνωστός παράγοντας τόνισε: "Ο στόχος είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που σε βάθος χρόνου θα έχει ανοδική τροχιά. Εμείς φέτος θα κάνουμε μια υπέρβαση όπως και τα επόμενα χρόνια, χτίζοντας σιγά-σιγά την ομάδα μας εντάσσοντας στο ρόστερ παίκτες που έχουν παραστάσεις και θα μπορούν να βοηθήσουν να πετύχουμε το στόχο μας. Θα δοθεί μεγάλη βάση από τις ακαδημίες μέχρι την α' ομάδα. Θέλουμε σε βάθος χρόνου να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει ακαδημίες-πρότυπο.

Όσον αφορά το σχεδιασμό μας, αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά ωστόσο θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες διότι δεν έχει "ανοίξει" η μεταγραφική περίοδος ακόμη. Οι παίκτες είναι από το πάνω... ράφι που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν. 

Εμείς ξεκινάμε με στόχο τον πρωταθλητισμό βάζοντας υψηλά τον πήχη. Δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα που θα είναι υπολογίσιμη στην Α΄ΕΠΣΑ. Παράλληλα στόχος μας αποτελεί η βελτίωση και η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών μας. Θα δοθεί βάση στις αναπτυξιακές ηλικίες όμως κακά τα ψέματα, για να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να στηριχθείς αμέσως σε παίκτες που θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Θα πρέπει να αποκτηθούν πρώτα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Το δεύτερο μεγάλο μας στοίχημα είναι να επιστρέψει ο κόσμος της Αγίας Ελεούσας στο γήπεδο και ο σύλλογος να είναι μια ομάδα-πρότυπο για την πόλη. Θέλουμε ο κάθε πολίτης της Αγίας Βαρβάρας να χαίρεται και να θέλει να έρχεται στο γήπεδο." 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35