social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Νίκολι τα Μελίσσια

Σπουδαία κίνηση με Νίκολι τα Μελίσσια

Τα Μελίσσια έχει προχωρήσει ήδη στις πρώτες του ανανεώσεις ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα από τα βόρεια προάστια δεν κινείται για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό οι "πράσινοι", μετά από ενέργειες της διοίκησης Γυφτόπουλου, φαίνεται ότι βρήκαν τον εκλεκτό για την  μεσαία γραμμή καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Παύλο Νίκολι. Οι άνθρωποι του σωματείου δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και από τη στιγμή που ο 33χρονος μέσος αποδεσμεύτηκε από το Χαλάνδρι, έγινε αμέσως κίνηση για την απόκτηση του από την πλευρά της ομάδας του Αλέξη Μαντζούνη.Τα Μελίσσια εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν χαφ από το πάνω "ράφι" και δείχνουν με αυτό το τρόπο ότι μπαίνουν δυναμικά στη νέα σεζόν.

Ο 33χρόνος μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε: Διάνα Ηλιούπολης, Ωρωπό, Άρη Πετρούπολης, Περιστέρι, Ηράκλειο, Ακαδημίες Ρότσα, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με το Χαλάνδρι να αποτελεί τον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Με τη φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ ενώ αντιμετώπισε τα Μελίσσια ως αντίπαλος πέρυσι τόσο με την Ελπίδα όσο και με το Χαλάνδρι.

Δεκαεπτά παιχνίδια έδωσε πέρυσι ο Παύλος Νίκολι στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έχοντας αξιόλογη παρουσία. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35