social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Τράχωνες: Προφορική συμφωνία με Κουμπαρούλη

Θέμα soccerlive I Τράχωνες: Προφορική συμφωνία με Κουμπαρούλη

Μεταγραφική κίνηση από το... πάνω ράφι ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν οι Τράχωνες δείχνοντας ότι κινούνται σωστά και συγκροτημένα.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα από τον Άλιμο βρίσκεται ο σπουδαίος αμυντικός, Θοδωρής Κουμπαρούλης.

Ο πολύπειρος στόπερ που έχει παραστάσεις ακόμη και από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται ψηλά στην λίστα των μπλε και εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε θα φορέσει τη φανέλα των μπλε. 

Με την κίνηση αυτή οι Τράχωνες βρίσκουν τον ιδανικό ηγέτη για την γραμμή της οπισθοφυλακής, καθώς ο Κουμπαρούλης έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα ώστε να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν άνηκε στο δυναμικό του ΑΟ Βύρωνα ενώ έχει προσφέρει ακόμη τις υπηρεσίες του σε Σούρμενα, Αχαρναϊκό, Πανελευσινιακό, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Πανιώνιο, Άγιο Δημήτριο και Πάμισο Μεσσήνης.

Ο ίδιος μάλιστα αναφερόμενος στην μετακίνηση του στην ομάδα των νοτίων προαστίων: "Η παρουσία του Γιώργου Μανωλιάδη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου. Θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στα γήπεδα της Αθήνας και η στενή φιλία που μας συνδέει με ανάγκασε να απαντήσω θετικά στην πρόταση".


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35