social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Στη «μηχανή» του και ο Δημήτρης Κωτσοβός

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Στη «μηχανή» του και ο Δημήτρης Κωτσοβός

Συνεχίζεται χωρίς σταματημό η μεταγραφική ενίσχυση του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν καθώς πρόσθεσε στη «μηχανή» του ακόμη μία λύση.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας η νεοσύστατη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κωτσοβού που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Αστέρα Βάρης και τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα σε Προμηθέα, Πανιώνιο Κ17 (45 συμμετοχές, 3 γκολ και με συμμετοχή στο final 4 Ελλάδος), για να αγωνιστεί ακολούθως σε ΑΟ Γλυφάδας (Γ' Εθνική), Ηλυσιακό (Γ' Εθνική), Αγίους Αναργύρους (Α' ΕΠΣΑ), Διάνα Ηλιούπολης, Μακρυχώρι Καρδίτσας (Γ' Εθνική,10 συμμετοχές), Παναργειακό (Γ' Εθνική), ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ' Εθνική) και Αναγέννηση Ιεράπετρας. Πριν μετακινηθεί στον Αστέρα Βάρης άνηκε στο ρόστερ του Χαραυγιακού πέρυσι.

Η ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κωτσοβό.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Αστέρα Βάρης, με τη φανέλα του οποίου είχε εξαιρετική παρουσία στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Έχοντας τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα τη φιλοσοφία της ομάδας μας, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε αυτή τη κίνηση εντάσσοντας ακόμη μια σημαντική μονάδα στο δυναμικό μας.

Μεταξύ άλλων το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει αγωνιστεί σε Προμηθέα, Πανιώνιο Κ17 (45 συμμετοχές, 3 γκολ και με συμμετοχή στο final 4 Ελλάδος), για να αγωνιστεί ακολούθως σε ΑΟ Γλυφάδας (Γ' Εθνική), Ηλυσιακό (Γ' Εθνική), Αγίους Αναργύρους (Α' ΕΠΣΑ), Διάνα Ηλιούπολης, Μακρυχώρι Καρδίτσας (Γ' Εθνική,10 συμμετοχές), Παναργειακό (Γ' Εθνική), ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ' Εθνική) και Αναγέννηση Ιεράπετρας

Καλωοσρίζουμε τον Δημήτρη Κωτσοβό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35